Gratis dejtingsidor

by admin

Gratis dejtingsidor, finns det sådana?

Svaret på den frågan är både JA och NEJ. Det dyker upp nya dejtingsidor på internet varje dag och ett flertal av dessa marknadsför sig som gratis. Rent krasst kan man konstatera att det kostar en hel del pengar att driva en dejting-tjänst. Man har kostnader för uppstart, marknadsföring, utveckling, support, hosting & bandbredd, eventuell personal och så vidare. Med andra ord måste tjänsten för att överleva även generera inkomster förutsatt att man inte sitter på ett ekonomiskt berg och känner sig extremt givmild. Detta leder ofta till att dessa gratis dejtingsidor efter att ha fått en större mängd medlemmar, helt plötsligt byter inriktning och börjar ta betalt. Alternativt så framkommer det en massa dolda avgifter i efterhand.

Dem fåtal sidor som startar upp som helt gratis och väljer att fortsätta så med eller utan det ekonomiska berget bakom sig, slutar oftast med att man lockat till sig väldigt många fejkade profiler, testkonton och oseriösa medlemmar. Det i sin tur gör att dem seriösa singlarna tröttnar och därmed blir oanvända profiler som ligger och tar utrymme på tjänsten. Det kostar sedan i sin tur en hel del tid/pengar att finna och rensa upp bland dessa icke önskvärda konton. När denna situation uppstått brukar det inte dröja länge innan sidan försvinner helt från marknaden.

Vi ser det därför inte som något nödvändigtvis dåligt att dejtingsidor tar betalt av sina medlemmar så länge man levererar en tjänst som tillför ett förhöjt värde för medlemmen. Samtliga dejtingsidor vi rekommenderar kontrolleras så dom är seriösa och ger ett mervärde till dess medlemmar. Deras mål är givetvis att överleva på marknaden men minst lika viktigt som ekonomin är då att tjänsten lyckas sammanföra singlar och hjälpa dem skapa förhållanden enligt deras önskemål. Dem allra flesta av dessa erbjuder dessutom ett gratis baskonto vilket innebär att man kan få en egen uppfattning av tjänstens innehåll innan man eventuellt tecknar upp sig för ett abbonemang.

Vi råder därför våra besökare att dels ta del av all information som finns här, men även att teckna upp sig för ett gratis baskonto på ett flertal, men gärna samtliga våra rekommenderade dejtingsidor. Detta för att själv få en känsla av vilka som passar dig bäst innan man eventuellt blir en betalande medlem.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: